bywa lmaoo Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Hejka... 😞przyszła pora i na mnie, jestem zmuszona zrezygnować z posady adminów na serwerach Only Mirage i 5vs5. Powodem przez który muszę zrezygnować jest między innymi zdrowie, przez które nie mam weny do grania, a drugim powodem jest to że nie mam po prostu czasu. Dziękuję za danie szansy @ dbk i @ Bluu pozdrawiam patkaa❤️ Krzyżyk, Shazzy, Lim3k i 2 innych 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasujTurboPtysia<3 Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Wróć do nas kiedyś Trzymaj się i zdrowiej. bywa lmaoo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyżyk Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Trzymaj się młoda bywa lmaoo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sindi Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Trzymaj się i wracaj do nas ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukrainiec z polskim portfelem Shazzy Opublikowano 15 Lipca 2021 Ukrainiec z polskim portfelem Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 W dniu 12.07.2021 o 15:44, bywa lmaoo napisał: Powodem przez który muszę zrezygnować jest między innymi zdrowie Szybkiego powrotu do zdrowia i dzięki za poświęcony czas. bywa lmaoo i Laraz_1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi