galaxys1337 Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 1. Imię:Błażej 2. Wiek:20 3. Nick z gry:gαℓαχуѕ 4. Doświadczenie w byciu Adminem:7/10 5. Czy byłeś/byłaś kiedyś Adminem? [TAK/NIE]:TAK 6. Coś o sobie:Siemano od 5 lat gram w cs go przedtem przez 10 lat cs 1.6 oraz source zajarany gierką jestem bardzo stąd podanie by pomóc i uchronić serwer przed cheaterami i osobami łamiącymi zasady regulaminu Swój staż miałem na jednym z serwerów ffa było to 5 miesięcy aż więc myśle że jakieś doświadczenie w tym mam. Jestem osobą przyjazną środowisku csowym i łatwo zemną załapać kontakt który i tak posiadam z niektórymi adminami jak i graczami serwera (było tak od początku) 7. Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/id/WOWFX/ 8. Twój SteamID:STEAM_0:1:108700271 9. Link do statystyk GameTracker:https://www.gametracker.com/player/gαℓαχуѕ/5maps.holyfrag.pl:27015/ 10. Czy zapoznałeś się z Regulaminami? [TAK/NIE]:TAK 11. Czy posiadasz status PRIME na koncie Steam? [TAK/NIE]:TAK 12. Kontakt:może być wiadomość prywatna na forum. Laraz_1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZK Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 + Potrafi się zachować / Nie miałem z nim żadnych złych sytuacji / nie widziałem żeby przeklinał czy też wyzywał innego gracza +/- aktywność mogłaby być większa widzę cię na serwerze ale co kilka dni. + doświadczenie w byciu adminem. +wiek +/- Mógłbyś być troszkę bardziej powściągliwy na serwerze + zgłasza innych graczy którzy źle się zachowują lub zna ich poprzednie nicki i zachowania. + dużo graczy go zna z serwera i kojarzy Jestem na tak. galaxys1337 i Laraz_1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaGiEtKa5MAPS Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 + wiek +Doświadczenie w byciu adminem +/-aktywnosc mogło by być lepiej Jestem za okresem próbnym galaxys1337 i Laraz_1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lim3k Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 (edytowane) + Wiek + Doświadczenie - dosyć mała aktywność Jestem za okresem próbnym. @ galaxys1337 zamiast dawać kolejny komentarz, lepiej dawać edytowanie postu, bo będzie to wyglądać nieczytelnie. Edytowane 6 Lipca 2021 przez Lim3k Laraz_1, 13HaKeR13 i galaxys1337 3 "Porażka jest gorsza od śmierci, bo trzeba się po niej obudzić." - Czesław Michniewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyżyk Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 + Wiek + Doświadczenie - mała aktywność Jestem jak najbardziej za okresem próbnym. galaxys1337 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Dejf Opublikowano 9 Lipca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Przyjmuje na okres próbny galaxys1337 i Laraz_1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi