Veas Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Nick z gry: Veas Data zdarzenia: 2021-05-27 12:54:49 IP/SteamID: STEAM_1:0:606139392 Rodzaj blokady: mute/gag/ban ban Na którym serwerze została nadana blokada: 5 maps Nick Admina banującego:Lim3k Opis sytuacji: jestem side a na mapie Train dostalem info ze jest gora okno to spalilem i dostalem bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Wełna Opublikowano 27 Maja 2021 Toster Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 @ Lim3k5MAPS Proszę o rozpisanie dema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lim3k Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 (edytowane) A więc zaczynamy od sytuacji z minuty: 3:15 - Pewnym krokiem idzie przed siebie, po czym patrzy na odnogę i celownik leci na chłopa w smoke'u , wiadomo że czeka, aż smoke zejdzie zeby nie bylo to podejrzane. 7:15 - Dosyć celny i szybki, na dodatek z dużą ilością info jeżeli chodzi o gościu który go zabił, być może fart, moje kiepskie słuchawki lub bardzo dobre info od boga 😉 8:50 - zeskakuje z heavena i ma info o gościu na starym bsie, dodatkowo to nie jest pierwszy raz kiedy ten gracz strzela "tak sobie pprst" konfiguracja za pomocą LPM? Kto wie? i ten niepotrzebny obv tekst "No ja nie moge, taktyka poszła się" 10:10 - Patrzy w stronę MTW i szybki strzał, wiadomo mógłby być lag GOTV, aczkolwiek warto wziąć to pod uwage. 10:35 - Bardzo szybki strzał w wychylającego. Przypadek? 12:45 - Prefire w gościa z odnogi, dobre wyczucie czasu w stronę pickującego ^^ 15:25 - Wchodzi do s-ki i celownik centralnie leci na gracza z ct. 17:10 - Prefire z MTW na chłopa przy znaku (Nie słyszał go, nie miał o nim info) dosyć dużo info tam było 🙂 24:40 - Wcelowany w bs na double zoom i strzał (Za SZYBKI, pewnie fartem 🙂 ) Bywały obv akcje, ale też takie w których nic nie było. Wydaję mi się, że dobrze się kryje, dodatkowo co chwile robi przerwy i oddaje randomowe strzały, jak było można zauważyć, tak jakby konfigurował sobie cheaty. Warto też dodać, iż konto jest NOWE, jest na nim zupełne ZERO, 0 poziom steam, 1 stopień bez jakiego kolwiek XP i 7 znajomych, takie konto z automatu jest podejrzane. Link do demka: http://806952.node46.pukawka.pl/dem-de_train-1622111318-1622113412.zip Ogólnie takie info, że odwołujący się wbił wczoraj na serwer podczas aktywnego bana, decyzja co z tym należy do Ciebie @ Shazzy Edytowane 28 Maja 2021 przez Lim3k Shazzy, Venom, Dejf i 3 innych 4 1 1 "Porażka jest gorsza od śmierci, bo trzeba się po niej obudzić." - Czesław Michniewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Wełna Opublikowano 28 Maja 2021 Toster Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 (edytowane) Według mnie nie grasz czysto, ale do sedna. Gracz o takim samym nicku posiada bana na innej sieci, idąc dalej tym tropem zapytałem administracje o ip w celu porównania. Okazało się, że ardresy ip są takie same. Konto na które został nałożony ban na innej sieci posida Vaca, vac został nałożony w dniu, w którym zostało stworzone konto steam z odwołania. Przydadek? Linki: Twoje konto steam z którego składasz odwołanie: Klik Data utworzenia konta: Klik Link do bana na drugiej sieci: Klik Link do konta steam z vac: Klik Na dodatek na obydwóch kontach były używane takie same nicki, przypadek?: Klik Podsumowując zaistniałą sytuację ban zostaje. Edytowane 28 Maja 2021 przez Wełna 13HaKeR13, Lim3k, dbk i 4 innych 3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi