PaPierekkk goboosting.pl Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Nick z gry:PaPierekkk Data zdarzenia:13.05.2021 IP/SteamID:STEAM_0:1:594212079 Rodzaj blokady: ban Na którym serwerze została nadana blokada:5vs5 Nick Admina banującego:Erbinbi Opis sytuacji:Zostalem zbanowany przez admina Erbinbi , uważa ze używam wallhacka .Kiedy sie spytałem dlaczego tak uważa powiedział że wychylam z namierzonym celownikiem na przeciwnika . Prosze o rozpatrzenie poniewaz naprawde mi sie dobrze grało ,jeżeli mi nie wiezycie ze nie posiadam wallhacka . Powiedzcie jak ma to udowodnić. Ponieważ zostałem zbanowany za nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluu Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 @ Erbinbi5vs5 prosimy o rozpisanie dema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbinbi Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Zacznijmy tak 3;00-3;20- podjerzany celuje przez firery na A na wroga w conectorze (SS poniżej) https://www60.zippyshare.com/v/Mu3xc01h/file.html zaraz dodam reszte tylko resetuje komputer 😜 3;46-3;58- cel nie sprawdza zadnych pozycji , wcelowuje sie odrazu w sciane blisko przeciwnika (de mirage demko 1) *wysylam w gifie bo spieszy mi sie 4;40- 4;55--odrazu po zabiciu jednego przeciwnika szybko sie chowa wiedziac ze idzie drugi, mierzenie celownikiem przez sciane w kuchni za przeciwnikiem, na demku gorszej widac bo 32tick ale normalnie caly czas za wrogiem celownik miales , i ostatni strzal bardzo szybka reakcja (de mirage demko 2) jak chcecie wiecej dowodow podesle jutro , gdyz juz bardzo pozno 😜 i cale demko 😜 http://812642.node39.pukawka.pl/dem-de_mirage-1620934892-1620936571.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GolabAWP #2 Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Czysty, niech inny ACT się wypowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluu Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Nie no, to jest zwykły gameplay na 5vs5, push shorta i wcelowanie w conna to norma xD A w kuchni to cały czas wychylał lewo prawo, a ostatniego CT słyszał jak tylko ten tupnal mu przy samym wejsciu. UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi