kajtusAWP #2 Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Inf. Konto na forum założyłem już ok. rok temu, jednak zapomniałem logów i stworzyłem nowe. Jeżeli wymagane jest więc, abym poczekał ten tydzień i wtedy napisał podanie jeszcze raz, to nie ma problemu, tylko prosiłbym o informację (najlepiej na discordzie - kajtus#6790, bądź bezpośrednio w odpowiedzi na post). Nick z serwera: kajtus Imię: Błażej Wiek: 15 Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198166651055/ Jak długo grasz na serwerze?: prawie 4 lata Doświadczenie w byciu adminem: Nigdy jeszcze nie byłem adminem, jest to moje pierwsze w życiu podanie. Wiele czasu spędzam jednak z administratorami na różnych serwerach i jestem pewien, że świetnie odnajdę się w tej roli. Znajomość komend admina (0-10): sm_mute "#steamid" czas powód sm_unmute "#steamid" sm_gag "#steamid" czas powód sm_ungag "#steamid" sm_ban "#steamid" czas powód sm_sthd / sm_hide Dlaczego Ty?: Nawet jako zwykły gracz bez jakichkolwiek uprawnień administratora, dbam o dobrą atmosferę na serwerze oraz próbuję korygować osoby niestosujące się do regulaminu (oczywiście sam również go przestrzegam). Nie jestem wrogo nastawiony do żadnego z graczy, staram się być miły i pomocny dla każdego użytkownika (chociażby podając podstawowe komendy do wybierania skinów, czy ustawień muzyki). Jestem także aktywny na serwerze, a mając rolę admina ta aktywność by tylko wzrosła. Na wszelkie zgłoszenia reagowałbym jak najszybciej i w miarę możliwości rozwiązywał napotkany problem. Dla mnie to sama przyjemność dbać o dobro serwera i chętnie pomogę utrzymać na nim porządek. Z góry dziękuję za rozpatrzenie mojego podania! -Sory za białe tło, ale podanie pisałem w wordzie i tak się skopiowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyżyk Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 +staż na serwerze +/- wiek -doświadczenie +konto steam oraz duża ilość przegranych godzin w grze Jeśli brakuje adminów to jestem za jak najbardziej 🙂 Takie info dodatkowe jest to nowa sieć która ma zaledwie nie cały miesiąc a serwer był kiedyś na ganji. Pozdro kajtusAWP #2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1SZELINAWP #2 Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 +staż +/-wiek -doświadczenie Jak dla mnie można go przyjąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w0nderAWP #2 Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 + + Aktywnosc i Staz na serwerze + Zachowanie na serwerze - Wiek - Doswiadczenie Jestem na TAK. Kolega wydaje sie byc calkiem spoko kiedy przebywa na serwerze, a komendy sm_x sa bardzo intuicyjne wiec szybko idzie sie nauczyc. Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198826527361/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerel1234AWP #2 Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 - wiek +znajomosc komend nie jestem na nie ale tez nie jestem na tak, ostatnio doszlo kilku nowych adminow i tak juz chyba jest dosc sporo lecz nie kazdy z nich jest aktywny (Wietnam) dlatego jestem zdania zeby jednak pozwolic sie sprawdzic w roli admiona i dac mu okres probny na np tydzien i zobaczyc jak bedzie z jego aktywonscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WieTnaM [UNSKILLED] Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 +staż +/-wiek -doświadczenie No to jeszcze aż takich problemów z nim nie było nigdy więc [Oczywiście jak ja gram] A z tego co pan powyżej napisał czemu tylko moja osoba została wymieniona ^^ Ale ciul Ja jestem na tak dla tego pana Komendy to w 5 minut mozna się nauczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Illusi0nerrAWP #2 Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 + ogarnięty -- wiecznie lagi to bardzo duży problem i nie to jest to moja zła intencja Kajtek tylko fakt ( koniecznie to napraw ) - aktywny raczej z rzadka Moje odczucie raczej ambiwalentne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajtusAWP #2 Opublikowano 13 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 1 godzinę temu, Illusi0nerr napisał: + ogarnięty -- wiecznie lagi to bardzo duży problem i nie to jest to moja zła intencja Kajtek tylko fakt ( koniecznie to napraw ) - aktywny raczej z rzadka Moje odczucie raczej ambiwalentne. Pozdrawiam Co do aktywności się nie zgodzę, ewentualnie w ostatnim czasie. Na serwerze od praktycznie zawsze byłem jednym z bardziej aktywnych graczy. W ostatnim miesiącu mam jednak dużo nauki i dlatego aktywność się trochę zmniejszyła. Co do lagów to niedługo będzie to już ogarnięte ponieważ zmieniam dostawce 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platinovv Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 + ogarnięty + po mutacji + gra już na tym servie dosyć długo + ogarnia komendy Overpower dobry ziomek, jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony SzanFi Opublikowano 19 Maja 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś się na STEAM do mnie lub do @ Golab kajtusAWP #2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi