EroZ Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Witam,przychodzę tu z problemem który pojawił mi się z dnia na dzień (jakoś tydzień temu) problem wygląda następująco,że nie mogę wbić na twitcha z żadnej przeglądarki na pc ponieważ wyskakuje to (jpg niżej) format kompa był wczoraj i coś dłubanie z netem ale nic nie pomogło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak z ukraińskim portfelem dbk Opublikowano 2 Maja 2021 Polak z ukraińskim portfelem Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Kliknij "Zaawansowane" i powinien Ci się pojawić niżej przycisk w stylu "Otwórz stronę... (niebezpieczną)". Jesli to twitch to nic nie ryzykujesz 🙂 EroZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broly ` Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Jeśli żaden adblocker Ci nie blokuje, sprawdź może ustawienia antywirusa i zapory sieciowej. Ev. zmień DNS'y na Google'wskie: 8.8.8.8 8.8.4.4 STEAM | INSTAGRAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluu Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 A weź wpisz cały adres, https://www.twitch.tv EroZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EroZ Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 (edytowane) 11 godzin temu, dbk napisał: Kliknij "Zaawansowane" i powinien Ci się pojawić niżej przycisk w stylu "Otwórz stronę... (niebezpieczną)". Jesli to twitch to nic nie ryzykujesz 🙂 Próbowałem i dalej nie pomaga 11 godzin temu, broly ` napisał: Jeśli żaden adblocker Ci nie blokuje, sprawdź może ustawienia antywirusa i zapory sieciowej. Ev. zmień DNS'y na Google'wskie: 8.8.8.8 8.8.4.4 Wyłączałem całkowicie antywirusa ,adblocka i zmieniałem dnsy na różne z neta i nawet te co ty podałeś i nadal nic 11 godzin temu, Bluu napisał: A weź wpisz cały adres, https://www.twitch.tv Próbowałem Dodam jeszcze,że na mam 2 laptopy i tam bez problemu działa tak samo jak na tel :P Edytowane 3 Maja 2021 przez EroZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broly ` Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 -Sprawdzałeś jak to wygląda w Incognito? -Sprawdzałeś Twitcha przez apke na pc'ta? -Zmieniałeś DNS na OpenDNS - 208.67.222.222 208.67.220.220 ? -Czyściłeś Cache DNS ? (komenda w cmd - ipconfig /flushdns) -Jeżeli problem będziesz mieć dłużej tylko z Twitchem możesz skontaktować się z ich Supportem napewno Ci pomogą. EroZ 1 STEAM | INSTAGRAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyżyk Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Polecam kontakt z twich powinni pomóc lub dać ci większe wskazówki. EroZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EroZ Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 2 godziny temu, broly ` napisał: -Sprawdzałeś jak to wygląda w Incognito? -Sprawdzałeś Twitcha przez apke na pc'ta? -Zmieniałeś DNS na OpenDNS - 208.67.222.222 208.67.220.220 ? -Czyściłeś Cache DNS ? (komenda w cmd - ipconfig /flushdns) -Jeżeli problem będziesz mieć dłużej tylko z Twitchem możesz skontaktować się z ich Supportem napewno Ci pomogą. -incognito sprawdzałem i dalej to samo -apke twich z bieda pobralem bo tez takie bledy wyskakiwały,że połączenie nie jest prywatne itd... ale po pobraniu i zainstalowaniu apka nie reaguje na nic ładuję się normlanie jakby się włączała i zaraz znika i tak za każdym razem xD -DNSy zmieniałem juz na rozne sposoby i wlaczalem kompa i pozniej router i wszelakie kombinacje i nic właśnie xd -Nie czyściłem bo się na tym az tak nie znam i 1 raz słysze o czyms takim xD ogólnie problem tkwi tylko na moim pc bo na lapkach,telefonach i tv wszystko działa więc nwm zbytnio o co może chodzić ? Czy możliwe,że ma z tym coś wspólnego karta sieciowa bo nie jest ori tylko wymieniana :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broly ` Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 No to jedyna opcja kontakt z Support'em Twitch'a może oni coś wskórają. EroZ 1 STEAM | INSTAGRAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak z ukraińskim portfelem dbk Opublikowano 4 Maja 2021 Polak z ukraińskim portfelem Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Słabo się znam, ale czy może próbowałeś z tym? https://nordvpn.com/pl/blog/jak-naprawic-blad-polaczenie-nie-jest-prywatne/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EroZ Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Pooo jakichś 3 dniach szukania znalazłem więc i dam link bo może w przyszłości się komuś przyda :D Mój błąd to : NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID Aaa rozwiązałem go "Tymczasowym zignorowaniem komunikatu o błędzie" nie wiem na jak długo to będzie działać ale póki co działa xD ponizej link do stronki która mi pomogła uporać się z problemem :D https://cheapsslsecurity.com/p/steps-to-resolve-the-net-err_cert_authority_invalid-error-in-google-chrome/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak z ukraińskim portfelem dbk Opublikowano 4 Maja 2021 Polak z ukraińskim portfelem Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi