Crasp Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Moją propozycją jest zmienienie serwera z only awp na Awp/Aim. O co mi chodzi: Chodzi mi o to żeby nie było tylko map awp tylko jeszcze jakieś aim np.redline Wiem można po prostu pójść na serwer aim by się postrzelać ale już jakoś na serwerze wszyscy się zżyliśmy i stanowimy dobrą ekipę do rozmów śmiania itd. Dlaczego taki pomysł: A no dlatego że awp się nudzą po kilku mapach i siedzi się na serwerze już tylko po to by pogadać a takie zmiany raz awp raz aim na pewno ożywią rywalizację na serwerze . Osoby które czytają tą propozycję piszcie swoje za albo przeciw. Pozdrawia Top 1 Serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyżyk Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Jestem na tak ową propozycję na nie lecz mógłby powstać serwer nowy z owymi funkcjami którymi napisałeś @ Crasp Pozdrawiam,Krzyżyk. Crasp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KsD Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Mi osobiście wydaję się, że jest to taki średni pomysł. Ponieważ wiele osób wchodzi na serwer aby postrzelać z awp. Sam osobiście wchodzę na ten serwer z tego powodu. Jestem pewny, że wielu osobom taka zmiana by się nie spodobała także jeżeli ktoś tak bardzo chce to tak jak napisał @ KrzyżykAWP niech powstanie inny serwer z takimi możliwościami. Pozdrawiam. MasujTurboPtysia<3, Laraz_1 i Krzyżyk 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukrainiec z polskim portfelem Shazzy Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Ukrainiec z polskim portfelem Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi