TaiFun Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia (edytowane) Nick z gry: TaIFun Data zdarzenia: 4/12/2022 19:18 IP/SteamID: STEAM_1:1:633812470 Rodzaj blokady: mute/gag/ban | Ban Na którym serwerze została nadana blokada: ONLY MIRAGE 128TR • HolyFrag.pl Nick Admina banującego: dbk Opis sytuacji: Dostałem bana za nic, grałem sobie i po prostu kosiłem z awp, to że mam dobre flicki oraz mam słuchawki i słyszę kroki, admin postanowił się spłakać po jego zabiciu, flicki były naturalne nie siadały same heady raz na midzie była taka sytuacja, mam 440+/- h w csie z czego z 80h było na samych aim botz, potrafię grać i dostałem bana po prostu za nic liczę na unbana. Edytowane 12 Kwietnia przez TaiFun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AC Team kubinhoACT Opublikowano 12 Kwietnia AC Team Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Szanowny @ dbk proszę o rozpisanie dema;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak z ukraińskim portfelem dbk Opublikowano 13 Kwietnia Polak z ukraińskim portfelem Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia GOTV: http://857226.node48.pukawka.pl/dem-de_mirage-1649781365-1649784173.zip 34:34 wbija na serwer, pierwsza akcja prefire na connect + głowa na POWERZE XD 37:30 idealny timing, może fart 39:30 nawet mnie nie widzal i leci pref w pałacach, po czym idzie rampe i usilnie czeka az cofne. W następnej rundzie leci twardo pałac bo wie że nikogo nie ma, w miarę normalny strzał w powera i cofka, zoomuje na terro jak ziomek podchodzi i wtedy dostaje bana. W dniu 12.04.2022 o 19:23, TaiFun napisał: mam 440+/- h w csie z czego z 80h było na samych aim botz Co ma jedno do drugiego? 440h to się robi w 3 miesiące, a znajdą się i tacy co w dwóch się zmieszczą. W tym wypadku opcje są dwie - albo jesteś talentem i się marnujesz albo beztalenciem, który nie potrafi czysto grać 🙂 Ogólnie poza jakimiś czasówkami biega i trzęsie tym celownikiem jakby miał co najmniej Parkinsona. Zawsze jest w odpowiednim miejscu i czasie. Moim zdaniem dobre krycie. Może faktycznie się trochę pośpieszyłem. Po chłodnej analizie tak na 90% ban powinien zostać, jednak finalną decyzję zostawiam bardziej doświadczonym kolegom 🙂 @ AC TeamACT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Wełna Opublikowano 13 Kwietnia Toster Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia Brak wystarczających dowodów potwierdzających, że gracz oszukuje. dbk i TaiFun 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi