ENEFCS:GO Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca Jakim autem/środkiem transportu obecnie się poruszasz? Oraz jaki jest twój dream car? Ja poruszam się Citroenem C4 coupe vts 177KM a okazyjnie rowerem 😄 Mój dreamcar w swerze marzeń osiągalnych to obecnie bmw serii 5 E60 z 5.0 V10 pod machą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EroZ Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca głownie to od ponad 3 lat audi A3 ~200km (mocy nie przebiegu XD ) a dream car to chyba M3 CS kubinhoACT i ENEFCS:GO 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Dejf Opublikowano 29 Marca Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Marca Obecnie to z buta XD Jeżeli chodzi o dream car to ciężko o wybór jednego. Od dzieciaka jaralem się Nissanem GTR R34 (Skyline z szybkich i wkurwionych) , ale teraz często myślę o autach typu Dodge challanger SRT Hellcat, albo Jeep Grand Cherokee Trackhawk, mocne amerykańskie akcenty, aczkolwiek swoją przygodę chce zacząć z Seatem Toledo II 2.3 V5 170km ENEFCS:GO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neya` Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca Obecnie jeżdżę Oplem Corsą. Natomiast dream car na chwilę obecną to Honda Civic Type R 😇 Dejf i Rusiek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi