ENEFCS:GO Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Gdybyś miał/a w tej chwili spakować się i wyjechać w 1 wybrane miejsce, to gdzie byś pojechał/a? :).AWP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:).AWP Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Najchętniej pojechałbym do moich dziadków 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak z ukraińskim portfelem dbk Opublikowano 12 Marca Polak z ukraińskim portfelem Udostępnij Opublikowano 12 Marca McDonald's 😄 neya` i ENEFCS:GO 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Dejf Opublikowano 12 Marca Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Marca Do rodziców 😅 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AC Team kubinhoACT Opublikowano 12 Marca AC Team Udostępnij Opublikowano 12 Marca nigdzie XD jest mi dobrze tu gdzie żyje, mam tu wszystko co mi potrzebne do szczescia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neya` Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Najchętniej to bym nigdzie się nie ruszała 😇 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lim3k Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca 3 godziny temu, Dejf napisał: Do rodziców 😅 https://www.youtube.com/shorts/rdk_5shHzZA Do Holandii, napić się kawki w Coffee shopie By Dejf, 12 Marca Właśnie wy mnie tam potrzebujecie, w tym waszym składzie haha Dejf i ENEFCS:GO 1 1 "Porażka jest gorsza od śmierci, bo trzeba się po niej obudzić." - Czesław Michniewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi