Polak z ukraińskim portfelem dbk Opublikowano 5 Marca Polak z ukraińskim portfelem Udostępnij Opublikowano 5 Marca Cześć, Z racji iż serwer działa dopiero od dziś, uruchamiamy szybką rekrutację. Nie będzie ona jednak standardową rekrutacją dostępną dla wszystkich, a jedynie dla obecnych adminów HolyFrag.pl oraz osób, które posiadały admina na poprzednim serwerze (tym od niresha). Wymagania w szybkiej rekrutacji są okrojone i prawdopodobnie nie będzie kolejnych możliwości skorzystania z tego przywileju w przyszłości. Osoby chętne zapraszam do składania podań bezpośrednio w tym temacie. Wymagania na admina: - Obowiązkowa mutacja - Dobra znajomość komend SourceMod - Umiejętność rozpisywania demka - Brak VAC'a na koncie Steam - Kultura, dojrzałość, umiejętność pracy w zespole - Znajomość oraz akceptacja Regulaminu Serwera - Posiadać PRIME na koncie CS:GO - Przegrane min. 300h w CS:GO Wzór podania: 1. Imię: 2. Wiek: 3. Nick z gry: 4. Doświadczenie w byciu Adminem: 5. Czy byłeś/byłaś kiedyś Adminem? [TAK/NIE]: 6. Coś o sobie: 7. Link do profilu Steam: 8. Twój SteamID: 9. Link do statystyk GameTracker: 10. Czy zapoznałeś się z Regulaminami? [TAK/NIE]: 11. Czy posiadasz status PRIME na koncie Steam? [TAK/NIE]: 12. Kontakt: EroZ, kubinhoACT, Kociak1 i 1 inny 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAPUGAMIRAGE Opublikowano 13 Marca Udostępnij Opublikowano 13 Marca 1. Imię: Eryk 2. Wiek: 18 3. Nick z gry: PAPUGA 4. Doświadczenie w byciu Adminem: TAK byłem adminem na arenkach ganji więc jakieś doświadczenie jest 5. Czy byłeś/byłaś kiedyś Adminem? [TAK/NIE]: TAK 6. Coś o sobie: Ucze się za elektro mechanika. W wolnych chwilach gram w cska i inne gierki . Oprócz gier i pracy zajmuje się hodowlą papug i z tego powodu powstał mój nick 🙂 7. Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198306562771/ 8. Twój SteamID: /76561198306562771/ 9. Link do statystyk GameTracker: https://www.gametracker.com/player/PAPUGA/mirage.holyfrag.pl:27015/ 10. Czy zapoznałeś się z Regulaminami? [TAK/NIE]: TAK 11. Czy posiadasz status PRIME na koncie Steam? [TAK/NIE]: TAK 12. Kontakt: discord i steam By dbk, 13 Marca Szybka rekrutacja jest tylko dla obecnych adminów innych serwerów lub byłych adminów poprzedniego only mirage. Pamiętam Cię jednak jeszcze z GS + rewelacyjna aktywność na serwerze sprawia, że mogę przymknąć oko. Przyjmuję, gdybyś miał pytania to pisz do mnie lub @ blaqus . ENEFCS:GO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi