xhms5MAPS Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 1. Imię:Ignacy 2. Wiek:16 3. Nick z gry:xhmS 4. Doświadczenie w byciu Adminem:Kiedyś byłem 5. Czy byłeś/byłaś kiedyś Adminem? [TAK/NIE]:tak 6. Coś o sobie:jestem duzo aktywny na serwerze 7. Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198365663488/ 8. Twój SteamID:STEAM_0:0:202698880 9. Link do statystyk GameTracker:https://www.gametracker.com/server_info/5maps.holyfrag.pl:27015/top_players/?query=xhmS 10. Czy zapoznałeś się z Regulaminami? [TAK/NIE]:TAK 11. Czy posiadasz status PRIME na koncie Steam? [TAK/NIE]:TAK 12. Kontakt:xhmS#7046 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENEFCS:GO Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego +jest dużo aktywny +ma doświadczenie w grze +jest kojarzony na serwerze +komunikatywny i miły +/- za wiek, ale zważając na doświadczenie w grze myśle że sobie poradzi Ja jestem na TAK xhms5MAPS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaGiEtKa5MAPS Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego +miły +Aktywny +/- wiek +Pomocny Jestem na TAK xhms5MAPS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikes45MAPS Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego (edytowane) Wiek jest taki średni, ale wszystko inne jest jak najbardziej w porządku. Jest też bardzo aktywnym graczem co także wychodzi na plus. Do tego jest miły i stara się pomagać tak jak tylko może. Jeśli chodzi o moje zdanie to jestem na TAK Edytowane 28 Lutego przez Mikes4 xhms5MAPS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VENITY5MAPS Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca Troche czasu siedzisz juz na serwerze i nie sprawiasz zadnych klopotow przynajmniej przy mnie, mam wrazenie ze bedziesz dobrym adminem i ze z latwoscia odnajdziesz sie w tym srodowisku, i jak wiadomo dodatkowa para rak sie zawsze przyda przy pilnowaniu 5mapsa. Jestem na TAK xhms5MAPS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor5MAPS Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca +aktywny +pomocny +znany na serwerze -wiek Ogólnie to jestem na TAK xhms5MAPS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Dejf Opublikowano 2 Marca Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Marca Przyjmuję, więcej informacji podam na PW. xhms5MAPS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi