Fuksoova Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Musisz oddać jeden ze zmysłów - który byś oddał/a i dlaczego akurat ten? dbk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak z ukraińskim portfelem dbk Opublikowano 18 Lutego Polak z ukraińskim portfelem Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Węch, z 2 powodów: 1. Ludzie się nie myją. 2. W trakcie covida nie miałem i po 2-3dniach przestałem na to zwracać uwagę. kubinhoACT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razer. Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Węch Dalej można grać w csa 😇 i według mnie da się bez niego normalnie żyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOD Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego Oczywistą odpowiedzią jak dla mnie jest węch, mialem covid'a i jakoś żyłem bez tego hah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi