CrYpToN Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Nick z gry: ⚡Cr𝕪Ƥtoภ⚡ Data zdarzenia:15.02.2022 IP/SteamID:STEAM_1:0:95696194 Rodzaj blokady: ban Na którym serwerze została nadana blokada:ONLY AWP 128TR Nick Admina banującego: 🙂 Opis sytuacji: Cały serwer stwierdził, że chcemy grać na no scopy. Zabijałem na daleko z ns i niby ,,wcelowywałem się" w przeciwników z celownika do ns. Dostałem ostrzeżenie od admina, żebym wyłączył celownik po czym dostałem bana na 1 dzień za używanie go. Trochę mnie zniechęciło do grania na tym serwerze ale mam nadzieję, że będę mógł pograć już dziś. Z góry dzięki :).AWP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Wełna Opublikowano 15 Lutego Toster Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Przeniosłem temat do Skarg serwera. Jako członek ACT ciężko mi ocenić czy ban jest słuszny z opisu sytuacji wynika że umowa była "słowna", uważam że decyzję co do odwołania powinna zostać rozstrzygnięta przez @ Shazzy dbk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrYpToN Opublikowano 15 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Okej to czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:).AWP Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego (edytowane) @ CrYpToN Jak by co chodzi o to że grałeś z celownikiem na ns i tyle poprosiłem cię o usunięcie celownika a ty miałeś moje upomnienie gdzieś tak więc dostałeś bana 😃 Edytowane 15 Lutego przez :). CrYpToN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak z ukraińskim portfelem dbk Opublikowano 15 Lutego Polak z ukraińskim portfelem Udostępnij Opublikowano 15 Lutego @ :).AWP po pierwsze primo - powód bana jest niejasny i chciałbym, aby był konkretny następnym razem. Tak, aby każda osoba która zerknie na tego bana zrozumiała za co został on nadany. A druga sprawa - skoro gracz się odwołał to czekamy na dowody z Twojej strony. VENITY5MAPS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrYpToN Opublikowano 15 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego @ :).AWP Jak miałem się ciebie posłuchać skoro nie miałem celownika? Po porstu miałem dobry dzień nawet pisze tak przy ładowaniu do map 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony SzanFi Opublikowano 15 Lutego Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Temat wraca do działu odwołań. @ :).AWP proszę o rozpisanie demka/dowody na celownik kolegi Jeśli chodzi o powód to wpisując nie używaj polskich znaków, a wszystko będzie widoczne i bez błędów. Dodatkowo następnym razem za celownik powinien być ban permanentny a nie na dzień (jak wynika z regulaminu) i brak prośby o usunięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrYpToN Opublikowano 15 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego To będzie un ban czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:).AWP Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego (edytowane) @ dbk @ SzanFi Linka do demka: http://819347.node27.pukawka.pl/dem-awp_kazki_hf-1644939330-1644940322.zip 6:03 - idealne na celowanie na typa 6:05 - śledzenie typa 6:10- idealne nacelowanie się 6:35 - 6:54 Śledzenie celownikiem za postacią 9:45 - Pan @ CrYpToN dostał bana Oczywiście były też trochę podejrzane sytuacje wcześniej w demku ale uznałem że ich nie dam 😄 Edytowane 16 Lutego przez :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrYpToN Opublikowano 16 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego To jak wygląda sprawa? Będzie ten un ban czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Wełna Opublikowano 16 Lutego Toster Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Nadaje UB. Ta rozpiska to jakiś żart xDDD @ Shazzy CrYpToN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi