CoralPogromcaSzos Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Nick z gry: CoralPogromcaSzos Data zdarzenia:07.02.2022 IP/SteamID: Rodzaj blokady: mute/gag/ban perm ban Na którym serwerze została nadana blokada: only awp Nick Admina banującego: SzanFi Opis sytuacji: gralem sobie no i zbijam z ns 1 2 i nagle dostaje bana powod to celownik ns a owego nie mialem, wiec fajnie by bylo odzyskac bo mialem 11 miejsce w rankingu ponad 1700 punktw elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AC Team kubinhoACT Opublikowano 7 Lutego AC Team Udostępnij Opublikowano 7 Lutego @ SzanFi jakieś dowody na ten celownik, rozpiska dema? CoralPogromcaSzos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony SzanFi Opublikowano 7 Lutego Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Są 2 akcje na demku ale to zdecydowanie za mało żeby było dowodem: 2:40 - 3:00 ale nawet nie ma sensu oglądać http://819347.node27.pukawka.pl/dem-awp_lego_india_hf-1644225843-1644226818.zip Wydawało mi się że na poprzedniej mapie coś było, dlatego dałem bana, jednak się pomyliłem. Przepraszam za pomyłkę. d1psy__ i CoralPogromcaSzos 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoralPogromcaSzos Opublikowano 7 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego to dostane tego unbana czy nie @ SzanFi ej to bedzie unban czy nie @ SzanFi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony SzanFi Opublikowano 7 Lutego Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi