zzzz Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Nick z gry: Elite || AWP Data zdarzenia: 05.02.2022 (z 1 min temu) IP/SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199227148518/ Rodzaj blokady: mute/gag/ban: Ban Na którym serwerze została nadana blokada: Only awp tu ip 51.38.150.201:27015 Nick Admina banującego: Przez console Opis sytuacji: Grałem se i ban za nic z dupy za aimbota, strzelałem i ban za nic. Lim3k 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lim3k Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Pozwolę to sobie napisać i oszczędzić tracenia czasu ludziom odpowiadającym za sprawdzenie tego, jak dla mnie temat do zamknięcia 😉 "[Little Anti-Cheat 1.6.1] Wykryto Aimbot" PS. Dzięki za ip serwera, bo nie znałem By dbk, 6 Lutego Little AC też potrafi się pomylić. Rzadko, ale jednak. Każdy gracz ma prawo się odwołać. d1psy__ 1 "Porażka jest gorsza od śmierci, bo trzeba się po niej obudzić." - Czesław Michniewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak z ukraińskim portfelem dbk Opublikowano 6 Lutego Polak z ukraińskim portfelem Udostępnij Opublikowano 6 Lutego @ AC TeamACT proszę o weryfikację. d1psy__ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AC Team kubinhoACT Opublikowano 6 Lutego AC Team Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2 godziny temu, Lim3k napisał: Pozwolę to sobie napisać i oszczędzić tracenia czasu ludziom odpowiadającym za sprawdzenie tego, jak dla mnie temat do zamknięcia 😉 "[Little Anti-Cheat 1.6.1] Wykryto Aimbot" Dzięki Ci o wszechwiedzący Limku, co my byśmy bez Ciebie zrobili 🤯 Obejrzalem wiekszosc dema + runde w której gracz dostał bana - jak dla mnie gracz czysty i ban z pizdy za jakis jeden strzał na całą runde? XD UB. PS. Dzięki za powód bana, bo nie znałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi