blancior gigancior Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Imię: Krzysiek Wiek:22 Realny staż na sieci (NIE DZIEŃ REJESTRACJI KONTA!): ok 50h ale po wpisaniu toptime pokazuje mi 0.3h byl jakis reset Link do profilu STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561198253147378/ Dlaczego Ty?: mam doswiadczenie w byciu adminem bylem nim juz na jednym serwerze z ponad rocznym stazem, jestem komunikatywny umiem obslugiwac narzedzie do sprawdzania demek co podobno jest problemem dla niektorych wiem jak sprawdzac cheaterow moge byc w stalym kontakcie z reszta administracji plus zauwazyelm w niej braki bo czesto byly sytuacje gdzie administracji nie bylo a byla potrzebna(chociaz moze mialem akurat pecha do tego) 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony SzanFi Opublikowano 3 Lutego Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Myślę że powinieneś lepiej sprawdzać gdzie piszesz, to są podania na [email protected] a nie admina danego serwera 🙂 Odrzucam 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi