Pasiek Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 1. Imię: Jasiu 2. Wiek: 19 3. Nick z gry: Pasiek 4. Doświadczenie w byciu Adminem: Doświadczenia nie mam ale szybko się uczę 5. Czy byłeś/byłaś kiedyś Adminem? [TAK/NIE]:Nie nie byłem 6. Coś o sobie: Siema jestem Jasiu mieszkam w poznaniu interesuje się programowaniem i graniem awp, lubię tez słuchać muzyki oraz integrować się ze społecznością cesa 7. Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/paaaaassiiieeeek/ 8. Twój SteamID: STEAM_1:1:183909905 9. Link do statystyk GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Pasiek/awp.holyfrag.pl:27015/ 10. Czy zapoznałeś się z Regulaminami? [TAK/NIE]: Oczywiście jestem zapoznany z regulaminem 11. Czy posiadasz status PRIME na koncie Steam? [TAK/NIE]: Tak 12. Kontakt Discord: Pasiek#3248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lim3k Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia we no popraw to podanie, bo jest troszke nieczytelnie : 1. Imię: 2. Wiek: 3. Nick z gry: 4. Doświadczenie w byciu Adminem: 5. Czy byłeś/byłaś kiedyś Adminem? [TAK/NIE]: 6. Coś o sobie: 7. Link do profilu Steam: 8. Twój SteamID: 9. Link do statystyk GameTracker: 10. Czy zapoznałeś się z Regulaminami? [TAK/NIE]: 11. Czy posiadasz status PRIME na koncie Steam? [TAK/NIE]: 12. Kontakt: + wiek + nawet GT dobre + Prime (chociaż i na tym można lecieć na cheatach pozdro dla dwóch delikwentów XD) Jestem na TAK, brakuje troche adminów, nie każdy może być o każdej porze kubinhoACT i Dejf 1 1 "Porażka jest gorsza od śmierci, bo trzeba się po niej obudzić." - Czesław Michniewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Dejf Opublikowano 23 Stycznia Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Godzinki i wiek jest git, brak doświadczenia, ale myślę że koledzy nauczą, gdzieś trzeba zacząć więc w moim werdykcie nic to nie zmienia. Brakuje administracji, a każda para rąk się przyda do pracy 😛 Generalnie myślę że na okres próbny można jak najbardziej dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukrainiec z polskim portfelem Shazzy Opublikowano 27 Stycznia Ukrainiec z polskim portfelem Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi