eloburdello Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Witam. Moja propozycja brzmi następująco Obecnie grane są: -Mirage -Inferno -Train -Cache -Dust2 Zauważyłem ,że na Trainie i Cachu gracze (nie wszyscy ) wychodzą może nadeszła ta pora na Zmiane ? -Train/Nuke -Cache/Overpass Czy dać tu ankiete czy nie to myśle ,że ktoś z załogi zrobi . Pozdrawiam. POLSKI RAP KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Dejf Opublikowano 20 Stycznia Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Rozmyślaliśmy nad tym niejednokrotnie, niestety myślę że w csie jest za mało map, aby można było wprowadzić jakieś zmiany, na dodatek community które będzie narzekać na nuke, czy chociażby ancient o którym też myślałem, no bo przecież nie znają tych map, lub są za mocne na jedną ze stron, dzięki czemu też będzie problem z auto balansem który będzie wariował. Istnieje też szansa na to że ciągła rotacja map spowoduje, że gracze nie będą opuszczać serwera. Niemniej jednak overpass zastąpywał mapę cache i działo się to samo, serwer ogarniały pustki. Finalnie myślę, że jeżeli zgłosi się więcej graczy to rotacja mogłaby powstać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi