Właściciel Dejf Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Imię: Dawid Nick na serwerze: Dejf... Wiek: 23 Staż jako admin: 2 miesiące chyba będzie Doświadczenie na podobnym stanowisku [TAK - jakie?/NIE]: Jeżeli chodzi o csa to nie miałem takiej możliwości, ale jeżeli chodzi o utrzymanie porządku w administracji to byłem dosyć wysoko w hierarchii GTA V RP na jednym serwerze ;p Dlaczego Ty?: Jestem już jakiś czas, poświęcam dużo czasu na przebywaniu na serwerze, pomagam graczom a nawet administracji, mimo iż funkcję administratora pełnię od niedawna to szybko się uczę. Jestem miły, pomocny i przede wszystkim uczciwy. 13HaKeR13, Krzyżyk i BaGiEtKa5MAPS 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyżyk Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 +wiek. +sympatyczna osoba z którą można porozmawiać na wszelkie tematy. +posiada dystans do siebie. -doświadczenie. Jeśli chodzi o mnie jestem na tak na 2 tygodnie okresu próbnego i w czasie się okaże czy opłaca się współpracować dalej. Dejf, 13HaKeR13 i BaGiEtKa5MAPS 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13HaKeR13 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Nie mam pojęcia jaki powinien być opiekun ale Dejf jest sympatyczną osobą jest całkiem ogarnięty mega koleżeński pomocny mega miły lubi pożartować myślę że jest idealnym kandydatem na opiekuna mimo że nie ma doświadczenia ale jakoś musi je zdobyć. Mikes45MAPS, Dejf i BaGiEtKa5MAPS 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaGiEtKa5MAPS Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Myślę że Dejf by się nadawał do tego stanowiska By dbk, 27 Kwietnia 2021 Prosimy, żeby jednak bardziej rozpisywać się pod podaniami na opiekuna. To tak na przyszłość :) Dejf, 13HaKeR13, Mikes45MAPS i 1 inny 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prayczeq1vs1 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 「✓」 Wiek 「✓」 「✓」 Nie znam go jeszcze dobrze ale wydaje się super osobą 「✓」 「✗」 Brak doświadczenia 「✗」 「✓」☑ moim zdaniem można dać mu szansę ☑ 「✓」 Dejf i 13HaKeR13 1 1 ↦Steam↤ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FartucH5MAPS Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 - doświadczenie ale wszystko się da nadrobić + raczej pomocny dla graczy + przestrzega regulaminu + jest w miarę aktywny + dobre podejście 😉 13HaKeR13 i Dejf 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikes45MAPS Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Myślę, że Dejf to jest najlepsza osoba jaka mogła by być na tym stanowisku i w dodatku jedyna niepowtarzalna. + jest przyjazny - jest za mocny na tą grę + spędza dużo czasu na serwerze 13HaKeR13, Dejf i BaGiEtKa5MAPS 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor5MAPS Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 +często gra na serwerze +przyjazny -odstrasza graczy jak wchodzi na serwer ogólnie jestem na TAK Dejf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukrainiec z polskim portfelem Shazzy Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Ukrainiec z polskim portfelem Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Szczegóły ustalimy między sobą. Dejf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi